23 augusti 2019
måndag, 08 juni 2015 15:39

Lena Rune, centrumchef för Mall of Scandinavia

Skrivet av 
alt

                                                                                                    

Det står nu klart att det är Lena Rune (bilden) som blir centrumchef för Mall of Scandinavia. Hon kommer i sin nya roll att leda centrum-teamet och den operationella verksamheten på plats i Mall of Scandinavia. Lena Rune startade sin karriär inom Unibail-Rodamco år 2009 och hon har en gedigen bakgrund inom bolaget.  

 

På en yta om 100.000 kvm kommer 230 butiker och restauranger att erbjuda kunderna ett brett butiksutbud med spjutspetsar såsom COS, River Island, & Other Stories, Disney Store, Åhléns nya citykoncept, Nordens första IMAX-biograf och Stockholms största restaurangkluster. När Mall of Scandinavia slår upp portarna i höst är det med ett brett utbud av starka koncept. Nu får Norden en shoppingdestination av internationell standard, något som tidigare saknats. En nyckelperson i organisationen är centrumchefen, som Unibail-Rodamco valt att hämta från de egna leden.

 

Lena Rune har en civilekonomexamen med inriktning marknadsföring från Handelshögskolan i Stockholm. Hon kommer närmast från en roll som marknadschef på Unibail-Rodamco, där hon haft ett övergripande ansvar för bolagets nordiska köpcentrum.  Erfarenheten av branschen är stor och hon har haft flera positioner inom koncernen där hon började 2009, då som marknadsansvarig för Nacka Forum och därefter som digitalt ansvarig för Norden.

 

– Det är oerhört spännande att vara en del av denna stora satsning. Vi arbetar hårt för att våra besökare ska få en fantastisk upplevelse när vi slår upp portarna den 12 november, säger Lena Rune.