19 augusti 2019
tisdag, 03 juni 2014 09:36

Johan Zachrisson, ny vice vd på DTZ

Skrivet av 
alt

                                                                   

Johan Zachrisson (bilden) har rekryterats till DTZ som vice vd. I rollen ingår att tillsammans med vd Agneta Jacobsson leda och utveckla den svenska verksamheten.

 

Zachrisson har lång erfarenhet inom affärsutveckling och fastighetsföretagande, framför allt från Humlegården Fastigheter där han var fastighetschef. Han kommer närmast från två års egen konsultverksamhet i USA.

Johan Zachrisson tillträder sin nya roll i slutet av augusti.

 

– Jag ser verkligen fram emot att bidra till DTZ:s utveckling, säger Johan Zachrisson. Vägen till en positiv kundupplevelse går genom kompetenta och engagerade medarbetare. Jag är övertygad om att DTZ har vad som krävs i det avseendet. Det ska bli roligt att bli verksam i Stockholm och Sverige igen, denna gång på rådgivningssidan.

 

– Det kommer att hända mycket på DTZ den närmaste tiden, där den globala positionen ytterligare kommer att stärkas samtidigt som betydande satsningar snart blir klara, vad gäller samordningen av den nordiska och baltiska verksamheten säger Agneta Jacobsson, vd för DTZ i Sverige och ansvarig för samordningen i Norden.

 

– Det känns riktigt bra att vi då kan förstärka på ledarsidan i Sverige med en person som har en stark drivkraft och stor kunskap om kommersiella fastigheter. Johan är en naturlig ledare med de rätta egenskaperna och ett oslagbart personligt engagemang. Han har talang för att genom positivitet, motivera och inspirera. Sammantaget kommer detta vara till stor nytta för utvecklingen av verksamheten och våra kunder, fortsätter Agneta Jacobsson.