18 april 2019
måndag, 02 juni 2014 17:36

Britta von Schoultz, kommunikationschef på Riksbyggen

Skrivet av 
alt

                                                                                              
I höst tillträder Britta von Schoultz (bilden) som ny kommunikationschef på Riksbyggen. Hon kommer närmast från en tjänst som strategisk kommunikationsrådgivare på Kreab Gavin Anderson. Tidigare har hon bland annat varit pressansvarig på Åklagarmyndigheten och riksåklagarens kansli, press- och t f informationschef på Riksbanken, samt pressansvarig på Nutek.

 

Under hösten lämnar också Mårten Lilja rollen som kommunikationschef för att från den 1 december bli ny chef för företagets affärsområde Bostad. Han tar då över efter Mari Broman som i enlighet med gällande chefsavtal lämnar den 30 november sina uppdrag vid fyllda 63.
    

Britta von Schoultz börjar på Riksbyggen i september och kommer att gå parallellt med Mårten Lilja fram till november, då hon axlar kommunikationschefsposten.

 

– Jag är mycket glad över att Britta von Schoultz vill börja jobba hos oss. Hon kommer som kommunikationschef att ingå i företagsledningen och delta i arbetet med att utveckla Riksbyggens affär och värderingar. Det känns bra att vi kan få henne på plats direkt efter sommaren, säger Riksbyggens vd Leif Linde.