17 september 2019
måndag, 19 maj 2014 16:54

Mattsson, Development Director på Steen & Ström

Skrivet av 
alt

                                                                                      

Ted Mattsson (bilden) har anställts som ny Development Director på Steen & Ström Sverige. Han är för närvarande Project- and Development Director på SGA Fastigheter i Stockholm som äger, utvecklar och förvaltar arenorna i Globen området.

 

Ted Mattsson är byggingenjör med 20 års gedigen erfarenhet av att leda fastighetsutvecklingsprojekt inom såväl den privata som den offentliga sektorn. Han har tidigare erfarenheter både som beställare och entreprenör från köpcentrum, idrottsarenor, restauranger, sjukhus och kyrkor. Han har också haft ansvaret för utvecklingen och färdigställandet av prisbelönta Tele2 Arena.

 

Mattsson har även bidragit med sin expertis inom Development och arenadesign rörande möjligheterna att hålla ett framtida Vinter-OS i Sverige och har tidigare arbetat på WSP Management samt NCC Construction som Project Manager & Site Manager.

 

– Handelsdestinationer utgör en hörnsten i vårt samhälle. Här görs många inköp och viktiga vardagsärenden uträttas. För att skapa hållbara destinationer som möter människors ständigt förändrade behov och förväntningar så krävs framsynthet och en aktiv utveckling. Jag ser fram emot att få utveckla Steen & Ströms köpcentrum i denna anda, säger Ted Mattsson.

 

Ted Mattsson är 41 år och bor på Tyresö tillsammans med sin blivande fru, två katter och femton gitarrer. Han beräknas börja sin anställning den 18 augusti.

 

– Ted Mattssons bakgrund och erfarenheter är precis det vi behöver och vi är glada att kunna hälsa honom välkommen till Steen & Ström Sverige som ny Development Director, säger Wilner Anderson, Country Manager på Steen & Ström Sverige.