23 augusti 2019
fredag, 11 april 2014 17:44

Tre nya studiochefer till Tengbom

Skrivet av 
alt

                                                                                                        

Tengbom har ytterligare förstärkt sin organisation inom arkitektur, infrastruktur, handel och vård genom rekrytering av tre nya studiochefer med placering till kontoret i Stockholm och till kontoret i Malmö.

Tengbom har de senaste åren vuxit kraftigt bl a inom handel, vård och infrastruktursektorn och förstärker nu sin organisation genom att anställa tre nya studiochefer. Anna Bergström (bilden t h) har anställts som ny studiochef för Vård, Högskola & Lab. Hon är SAR/MSA och kommer närmast från en tjänst som affärsansvarig för vårdsegmentet på BSK Arkitekter.

 

Som ny studiochef för Handel, Industri & Infrastruktur har Caroline Curman Björkdahl (bilden i mitten) rekryterats. Caroline är SAR/MSA och har tidigare arbetat som teamansvarig för affärsområdet handel på Strategisk Arkitektur.

– Tengbom är idag ledande inom vårdsektorn där vi bl a har varit med och utformat välrenommerade byggnader såsom Nya Karolinska Sjukhuset i Solna, Psykiatrins hus i Uppsala och Stockholms sjukhem. Vi har även lyckats positionera oss väl inom handel med projekt såsom Östermalmshallen, Centralstationen och Restaurang Boqueria för att nämna några. Det är därför mycket glädjande att ha lyckats rekrytera både Anna Bergström och Caroline Curman Björkdahl som båda har lång och bred kompetens inom sina respektive områden, säger Mark Humphreys, Tengboms kontorschef i Stockholm.

I Öresundsregionen har Tengbom haft en stark tillväxt under senare år och antalet anställda uppgår till 60. Emma Nilsby (bilden t v) har anställts som ny studiochef för Arkitektur på kontoret i Malmö. Emma är SAR/MSA och kommer närmast från en tjänst som studiochef på Sweco Architects.

 

– Vi ser en fortsatt stark expansion i Malmö och jag är mycket glad över att ha kunnat rekrytera Emma som ny studiochef. Emma har gedigen kunskap och erfarenhet inom handel och kommer att bli en av våra nyckelpersoner för vår fortsatta expansion, säger Magnus Nilsson, kontorschef för Tengbom Malmö.