18 april 2019
tisdag, 14 januari 2014 16:16

ETTELVA Arkitekter utökar åter sitt team

Skrivet av 
alt

                                                                                                       

Under 2013 har ETTELVA utvecklat företagsstrukturen och den består nu av tre team: Bostad, Kommersiellt och Stadsbyggnad. Rekryteringarna är en del av processen att skapa en struktur för ytterligare expansion och stärka varumärket ETTELVA. Inklusive MER har ETTELVA totalt 62 medarbetare.


Cecilia Bergner (till vänster på bilden ovan) blir ny ekonomichef  på ETTELVA. Hon ser fram emot att vara delaktig i företagets tillväxt.

 

– Min nya roll på ETTELVA handlar om att synliggöra orsaker till resultaten och erbjuda verktyg för att effektivisera projekten och verksamheten. Våra arkitekter ska alltid kunna använda rätt styrmedel för bästa möjliga projektplanering och uppföljning samtidigt som vi expanderar, säger hon.

 

Bergner har tjugo års erfarenhet som ekonom och kommer närmast från
Arkitema DOT, tidigare FL Arkitekter, där hon var ekonomiansvarig. Hon har tidigare arbetat på revisionsfirma och advokatkontor.

 

Emma Ångström (till höger på bilden ovan) har nyligen anställts för att ansvara för den externa och interna kommunikation på ETTELVA.

 

Hon har en magisterexamen i arkitektur med studier på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och Parsons i New York, och har tidigare arbetat som ljusdesigner och arkitekt.

 

– ETTELVA är ett företag med stor erfarenhet och kompetenta medarbetare som är redo för ta sitt varumärke till nästa nivå. Jag ser fram emot att få leda det arbetet, säger hon.

 

Ångström är också verksam som journalist och författare. Hon har bland annat skrivit romanen Och allt är förvridet och fackböckerna Ljussätt ditt hem och Kvarnholmen – en unik historia. Samtidigt som hon arbetar på ETTELVA skriver hon på två nya böcker: en skräckroman och en relationsroman.