20 september 2019
torsdag, 30 augusti 2012 18:48

Vakansen minskar i Skärholmen Centrum

Skrivet av 
alt
Cirka 10 000 kvm återstår att hyra ut i Skärholmens centrum.

 

I början av sommaren meddelade Skärholmen Centrum att avtal skrivits med en rad nya hyresgäster om en yta av totalt 6 000 kvm. Nu presenteras namnen på fler nya hyresgäster, samtidigt som befintliga utökar och presenterar uppdaterade koncept. Efter detta återstår knappt 10 000 kvm att hyra ut, varav hälften är retail och restaurang och hälften kontor och service.


Störst av de nya etableringarna är danska detaljhandelskedjan TGR som ska hyra 350 kvm. Vidare har piercing- och smyckeskonceptet UVX har tecknat sig för 70 kvm. Därtill hyr Subway en lika stor yta i centrumets food court, som därmed är fullt uthyrd och framöver erbjuder sammanlagt nio restauranger med totalt 1 000 sittplatser. Bland de nya hyresgästerna märks även Forex Bank och Rena Skor.


Nyligen öppnade Intersport en lagershop på 1 650 kvm, medan MQ presenterade resultatet av sin totalrenovering och Monki öppnade en ny butik på 130 kvm. Inom kort lanserar Specsavers en ny butik i sin befintliga lokal och Cubus är i färd med att uppgradera sitt koncept och samtidigt utöka med 100 kvm från nuvarande 860 kvm.


Slutligen stärks barnsegmentet genom Name It som dubblar sin yta till 200 kvm och öppnar en helt ny butik senare i år.